Trailerhellingen

Emiel Derks 10-06-2014
1 reacties

 

 

 

Aan zowel de binnenzijde (Haven aan de Middelplaat) als aan de buitenzijde (Vluchthaven Springersdiep) liggen trailerhellingen die op dit moment veelvuldig gebruikt worden. Behoud van goede mogelijkheden op (sportvis)boten te water te laten is essentieel.

De helling aan de buitenzijde wordt onderhouden door Bootvisvereniging Zuid-West Nederland. Beide hellingen worden veel door sportvissers gebruikt en bij de aanleg van een getijdencentrale/doorlaat is het van belang dat de huidige voorzieningen gehandhaafd worden op deze of op een nabijgelegen locatie. 

Meer informatie over beide trailerhellingen is te verkrijgen bij Bootvisvereniging Zuid-West Nederland (www.deltavissers.nl). 

Twitter

Op de kaart

1  reacties

Astrid Vlaminkx 07-07-14 om 15:19

Wij kennen de ligging en het gebruik van de trailerhellingen. Omdat de ligging en de grootte van de getijdencentrale op dit moment nog niet bekend is, is het ook nog niet mogelijk om op zoek te gaan naar een alternatieve locatie. Bedankt @Emiel Derks voor de informatie. Graag blijven we in gesprek over de mogelijkheden.